Loading...
MBSR Alumni 2017-05-19T07:46:11+00:00

FOR TIDLIGERE DELTAGERE PÅ ET MBSR FORLØB

Du har tidligere fulgt et MBSR Alumni forløb, enten hos mig, eller hos en anden MBSR lærer. Det gik måske meget godt, da du blev færdig med dit MBSR forløb. Du følte at du havde et godt ståsted, at arbejde videre fra, en god meditationspraksis, som du fik til at fungere for dig og du følte dig motiveret til at arbejde videre på egen hånd.

Som tiden gik, oplevede du et savn og et behov for at få mediteret på en mere regelmæssig basis. Du oplever måske, at du oftere og oftere får valgt dig selv fra igen, og at du udskyder meditationen og din egen praksis, til fordel for hverdagens trummerum og andres behov.

Du har nu mulighed for at meditere i samvær med andre, at være en del af et netværk som også har trænet MBSR, og som har brug for at få pustet liv i meditationspraksissen igen.

Som tidligere MBSR deltager har du nu muligheden for at deltage i stilhedsdage med meditation og yoga, stilhedsretræter og åbne meditationshold.

Læs mere her på siden, og find et forløb, som vil kunne passe dig, både økonomisk og tidsmæssigt.

Hvis du ikke finder hvad du søger, så ring gerne til mig på tlf: 25 324 325, – der kunne være et forløb under opsejling, som lige netop passer til dig.

Vil du vide mere om Alumni.

Send os en mail herunder.